ΛΥΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ

Ειδικευόμαστε στις αποφράξεις και στους καθαρισμούς αποχετεύσεων.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ

Ένα συνηθισμένο φαινόμενο στο αποχετευτικό σύστημα,είναι  να βρίσκουν καταφύγιο αρκετά παράσιτα όπως κατσαρίδες και ποντίκια που συναντούμε συχνά. Μία έξυπνη κίνηση είναι να συνδυαστεί ο καθαρισμός και η συντήρηση του αποχετευτικού δικτύου με ταυτόχρονη απολύμανση του δικτύου.

24ωρη υποστήριξη

Η εταιρεία HomeTechnik

είναι απ’ τις πιο ειδικευμένες εταιρείες στις αποφράξεις και στους καθαρισμούς αποχετεύσεων. Διαθέτει πολυετή εμπειρία και  υπερσύγχρονα τεχνολογικά μέσα, ώστε να δρα με ακρίβεια και ταχύτητα, λύνοντας κάθε πρόβλημα απόφραξης που αντιμετωπίζετε. Αναλαμβάνει τον καθαρισμό όλου του δικτύου αποχέτευσης και ομβρίων υδάτων, οριζόντιων και κάθετων σωληνώσεων, καθώς επίσης και εντός των κτιρίων σε κουζίνες, τουαλέτες, σιφώνια κτλ.

.

Απόφραξη & καθαρισμός αποχετεύσεων

Η εταιρεία ‘’hometechnik’’ διαθέτει πιεστικά και ηλεκτροκίνητα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Αυτό που την κάνει να διαφέρει είναι οι σύγχρονες μέθοδοι καθαρισμού των αποχετεύσεων μέσα στην οικία σας.

μηχανήματα υδροβολήςΧρησιμοποιεί Πρότυπα Μηχανήματα Υδροβολής και Κάμερες Μικρού Διαμετρήματος, ώστε να αποκαθίστανται τα προβλήματα στις εσωτερικές σωληνώσεις της κουζίνας και του μπάνιου (σωλήνες αποχέτευσης νιπτήρα, μπανιέρας, ντουζιέρας, πλυντηρίου, μπιντέ) επαναφέροντάς τες στην αρχική τους μορφή.

.

Ειδικά σύγχρονα μηχανήματα

Διαθέτουμε ειδικούς Υδραυλικούς Ριζοκόφτες για τα πιεστικά μηχανήματα,κάνοντας την κοπή ριζών ένα ευκόλα αντιμετωπίσιμο πρόβλημα. Επιπλέον έχουμε στη διάθεσή μας ειδικό  εξοπλισμό, ακροφύσια(μπεκ), για τα μηχανήματα υδροβολής τα οποία δίνουν λύση σε όλα τα προβλήματα βουλώματος της αποχέτευσης, ακόμα κι αν προέρχονται από τσιμέντα,λίπη,πετρώματα από στερεοποίηση απορρυπαντικών  και μπάζα από τυχόν εργασίες.

Διαγνωστικές κάμερες για απόφραξη

Διαγνωστικές κάμερες για απόφραξη

Η Εταιρεία μας διαθέτει Διαγνωστικές Κάμερες που με τον εύκαμπτο άξονά τους μπαίνουν και διακλαδίζονται  μέσα στις σωληνώσεις, επιτρέποντας να δούμε απεικονιστικά την ενδεχόμενη ζημιά ή φράξιμο του σωλήνα. Οι κάμερες είναι τελευταίας τεχνολογίας, υψηλής ανάλυσης και υπάρχει δυνατότητα να σας παρέχουμε αντίγραφο του βίντεο σε  USB stick μετά το πέρας της εργασίας.

Υπάρχουν πολλές αιτίες που ευθύνονται για την κακή λειτουργία της αποχέτευσης.

Προβλήματα προκύπτουν από κακοτεχνίες, καθιζήσεις υποστρώματος, ρίζες κοντινού δέντρου, κ. τ. λ.

Όλα αυτά, δημιουργούν φραγμούς στη διέλευση των υδάτων με αποτέλεσμα την αναστροφή τους στην αρχή πλημμυρίζοντας τους χώρους, δημιουργούν σπασίματα σωληνώσεων που διαφεύγουν τα καθαρά ή τα ακάθαρτα νερά με λύματα στον περιβάλλοντά τους χώρο.ειδικά εξαρτήματα

Τα συνεργεία απόφραξης διαθέτουν υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης που σε συνδυασμό με τον άριστο εξοπλισμό και τα εξειδικευμένα υλικά εγγυώνται για την αποτελεσματικότητά τους.

Όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεών σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε, Ετήσια, Εξαμηνιαία, Τετραμηνιαία, Τριμηνιαία ή Μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

TOP